Om...

Jeg har arbejdet med software siden starten af 90'erne, og har haft forskellige roller gennem min professionelle karriere. Det har givet mig en enorm erfaring og indsigt i forskellige industrier og teknologier; både med teorien men især i praksis. Jeg er nysgerrig og elsker en god udfordring. Samtidig er jeg kreativ og pragmatisk i min tilgang til løsninger. Jeg er god til at kommunikere og har en gennemgående teknisk og kommerciel forståelse.

Min tekniske baggrund spænder bredt, men jeg har især været fokuseret på tele-branchen og mobil-teknologier. Så som mobiltelefoner, over the top, customer experience management, business intelligence, data discovery, big data, business analytics, device centric business analytics, process optimering, produkt innovation, strategier for mobil, teknisk salg, det mobile netværk (fra signalering til app udvikling), LTE, RCS og meget andet.

Magnus Møller Petersen

Talentfuld produkt- og forretningsexecutive.

Jeg har mere end 12 års erfaring indenfor telecom, og har haft forskellige roller hos Mobilethink, Tweakker, Spirent Communications og Sicap. Jeg har arbejdet med udvikling af cloud baserede B2B løsninger til teleoperatører verden rundt, og har solgt til og forhandlet med internationale kunder, partnere og leverandører. Jeg har erfaring med at arbejde med softwareudvikling og løsningssalg til et internationalt marked, og er vant til at operere i det spændende felt mellem marketing, salg, udvikling og leverancer. Tidligere i min karriere arbejdede jeg som selvstændig konsulent hvor jeg bl.a. har udviklet software til embedded voip løsninger. Jeg brænder for at bruge min erfaring til at hjælpe dig opnå dine mål og drømme på det internationale marked.

Flickr...

På Flickr deler jeg forskellige billeder (taget med iPhone) eller tegninger.

Twitter...

På Twitter er der altid et godt grin, gode nyheder eller andre historier med værdi.

Scroll to top